SEGRE

Mor un veí de Llardecans al quedar atrapat davall d'una gran roca

L’home, de 76 anys, treballava a la seua finca quan va ser aixafat per la pedra

Mor un veí de Llardecans al quedar atrapat davall d'una gran roca

Mor un veí de Llardecans al quedar atrapat davall d'una gran roca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen la causa de la mort d’un veí de Llardecans, Josep Pinyol González, de 76 anys, que va ser trobat mort aquest dimecres al matí en una finca agrícola de la seua propietat propera a aquesta localitat del Segrià. Les primeres investigacions apunten que l’home va morir després de ser aixafat per una pedra de grans dimensions mentre estava treballant a l’explotació.

Segons van informar fonts de la Policia catalana i dels Bombers de la Generalitat, l’ajuntament va alertar de la seua desaparició ahir cap a les 8.30 hores quan un familiar del mort, que vivia sol, va alertar que a la fleca del poble l’havien avisat que l’home no havia anat a buscar el pa, fet que els va preocupar. Aquest familiar va anar a la finca, situada a la zona dels Figuerals de la localitat, i es va trobar el cadàver.

Quan els efectius d’emergències van arribar al lloc, van trobar l’home atrapat sota una pedra de grans dimensions i els sanitaris només van poder certificar la seua mort. Pel que sembla, la víctima estava treballant amb el seu tractor traient les grans pedres que hi havia en un dels marges de la seua finca quan, per motius que es desconeixen i s’investiguen, una d’aquestes li va caure al damunt, cosa que li va provocar la mort. En principi es descartaria un accident amb el tractor, que es trobava al costat de la víctima quan va ser trobada. Una hipòtesi que haurà de confirmar l’autòpsia, que també determinarà el dia en què es va produir el fatal accident, ja que no va ser fins ahir que es va alertar de la desaparició de l’home.

Lloc on va ser trobat el cadàver en una finca privada a Llardecans, al Segrià.

Mor un veí de Llardecans al quedar atrapat davall d'una gran rocaÒscar Mirón

tracking