SEGRE

SUCCESSOS

La jutge envia a la presó el parricida de Binèfar i ordena valorar-ne l'estat mental

Agents policials a la zona dimarts poc després del crim.

Agents policials a la zona dimarts poc després del crim.CONCHA SILVÁN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jutge de Montsó va ordenar aquest dimecres l’ingrés en presó provisional de l’home de 56 anys que va degollar el seu pare de 90 a Binèfar dimarts a la tarda (vegeu SEGRE d’aquest dimecres). La magistrada també ha ordenat que el detingut, José Antonio Mata, ingressi abans al mòdul penitenciari de l’hospital Miguel Servet de Saragossa per determinar si té una patologia psicològica.

Els fets van ocórrer dimarts a les sis de la tarda en un habitatge situat al carrer Primer de Maig de Binèfar. En aquell moment, l’acusat va entrar a una botiga per demanar ajuda després de presumptament haver acabat amb la vida del seu pare a punyalades.

Segons va informar aquest dimecres Heraldo de Aragón, l’informe preliminar recull que la víctima presentava al cos un total de disset punyalades, una de les quals al coll. Tal com va publicar aquest dimecres aquest diari, el parricida, després de demanar ajuda a la botiga, es va asseure en un banc a esperar l’arribada de la Guàrdia Civil. L’home, segons els veïns, estava totalment ensangonat.

L’alcalde de Binèfar, Alfonso Adán, va assenyalar aquest dimecres que sabia que el detingut estava malalt, però que mai hi havia protagonitzat episodis violents. La investigació segueix oberta a l’espera de la declaració de més testimonis.

tracking