SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Èxit de la Fira de la Pobla, que creixerà encara més el 2018

Promourà tots els seus actius i, en especial, el tren turístic

Un dels artesans que va participar en la mostra d’oficis antics durant tot el dia.

Un dels artesans que va participar en la mostra d’oficis antics durant tot el dia.N.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La calor no va ser impediment perquè els visitants omplissin els carrers de la Pobla de Segur en la 51a edició del certamen en el qual van participar més de seixanta expositors, entre entitats, associacions, firmes comercials i parades de productes artesans. L’encarregat d’inaugurar-la va ser el delegat d’Agricultura a Lleida, Ferran de Noguera, i durant tot el dia es van succeir actuacions i activitats per a tots els públics, entre les quals val a destacar la mostra d’oficis tradicionals, la degustació d’olis del Pallars i les visites guiades als espais d’interès històric com la Casa Mauri.

Més de 60 parades, firmes comercials, entitats i associacions són presents en el certamen

La regidora de Promoció Econòmica, Noemí Nus, va indicar que des de l’ajuntament es treballa per conferir un canvi d’orientació a la fira, que l’any vinent “serà totalment diferent”, encara que no va avançar novetats.

Va remarcar també que l’any passat es va obrir un període de participació veïnal per abordar el procés de replantejament del certamen i aprofitar i posar en relleu tots els actius que té la població, amb especial atenció al turisme i al tren de la Pobla. “En aquests moments, estem treballant en aquest sentit”, va remarcar.

tracking