SEGRE

EMERGÈNCIES

Mor al caure en una arqueta quan regava en una finca de la Granja

Un veí de la localitat de 71 anys

Imatge d’arxiu de la Granja d’Escarp.

Imatge d’arxiu de la Granja d’Escarp.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de la Granja d’Escarp, Josep Jové Teixidó, va ser trobat mort aquest dimecres a la nit al caure presumptament en una arqueta quan es trobava regant en una finca d’aquesta localitat del Segrià. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís del succés passada la mitjanit del dijous, després que membres de la família trobessin el cos sense vida de Josep Jové, de 71 anys.

Havien acudit al lloc, un terreny situat en una partida del terme municipal en què el reg s’ha de fer de forma manual per inundar la finca, al no presentar-se la víctima a casa a l’hora habitual després dels treballs agrícoles ni tampoc contestés a les trucades al telèfon mòbil que li havien efectuat. Ràpidament es van dirigir a la finca en qüestió, on van trobar l’home mort, sense que es pogués fer res ja per salvar-li la vida.

El cos va ser localitzat per la família al veure que no tornava a casa ni contestava a les trucades de mòbil

Fins al lloc dels fets també es van desplaçar patrulles de la policia autonòmica, que ha obert diligències per aquest succés, i serà l’autòpsia que se li practiqui al cadàver la que determini la causa de la mort.

No obstant, les primeres hipòtesis apunten que es tractaria d’una mort accidental que s’hauria produït quan l’home hauria anat, com acostumava a fer de forma habitual des de feia temps, a regar la finca que tenia, un treball que requeria aixecar de manera manual la tapa de l’arqueta per deixar passar l’aigua.

Seria aleshores quan, per causes que es desconeixen, Josep Jové hauria caigut i s’hauria colpejat contra l’estructura de la boca de reg, que està fabricada amb formigó. El cadàver es va traslladar a l’institut forense.

tracking