SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor una dona de 51 anys en una col·lisió múltiple a la C-12 a Maials

Cinc persones més, d’entre 51 i 81 anys, van resultar ferides, dos de gravetat || Augmenten a 25 les víctimes mortals a la carretera, nou més que l’any 2016

Vista dels vehicles implicats ahir a l’accident a la C-12 al seu pas per Maials.

Vista dels vehicles implicats ahir a l’accident a la C-12 al seu pas per Maials.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 51 anys va morir ahir en una col·lisió múltiple entre quatre vehicles a la C-12 al terme municipal de Maials. A causa de l’accident, cinc persones més van resultar ferides, dos d’elles de caràcter greu. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, el sinistre va tenir lloc a les 18.17 hores al punt quilomètric 100,5 de la C-12 a l’altura de Maials quan, per causes que es desconeixen i que s’estan investigant, van col·lidir fins a quatre vehicles.

Segons els Bombers, almenys dos persones van haver de ser excarcerades al quedar-se atrapades a l’interior dels turismes i la passatgera del seient davanter d’un dels vehicles va perdre la vida.

És el segon accident mortal en cinc dies a Lleida, després de morir dos joves a Juneda dilluns

Així mateix, dos persones van resultar ferides de gravetat. Es tracta d’una dona de 51 anys que va ser traslladada per un helicòpter del SEM fins a l’hospital Joan XXIII de Tarragona i d’un home de 55, també evacuat en helicòpter a l’Arnau de Vilanova.

Tres passatgers més van patir ferides de caràcter menys greu: un home de 59 anys que va ser evacuat al Joan XXIII i un home de 81 anys i una dona de 79, a l’Arnau. Al lloc de l’accident es van traslladar nou dotacions de Bombers i cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra.

La col·lisió va obligar a tallar la C-12 en tots dos sentits fins a les 20.40 hores, quan es va restablir parcialment la circulació, i es va donar pas alternatiu per la C-233 i la C-242.

Aquest any, un total de 25 persones han mort a les carreteres lleidatanes, nou més que en el mateix període de l’any passat. La víctima mortal de Maials d’ahir és la tercera d’aquesta setmana a causa d’un accident de trànsit a la província, ja que aquest dilluns passat dos joves van perdre la vida i una altra va resultar ferida crítica, totes de nacionalitat francesa, al xocar amb un camió a la carretera N-240 a Juneda.

tracking