SEGRE

EQUIPAMENTS

Torrefarrera busca gestor per als bars del complex esportiu

Al quedar desert l’últim concurs per 12.000 euros anuals

El bar de les piscines de Torrefarrera, que sí que està obert.

El bar de les piscines de Torrefarrera, que sí que està obert.AYUNTAMIENTO DE TORREFARRERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Torrefarrera va aprovar aquest dimecres en el ple municipal la licitació de la gestió dels bars del complex esportiu municipal (pavelló i piscines), després de quedar desert l’últim concurs del mes d’abril passat, segons va explicar l’alcalde, Jordi Latorre.

En aquest sentit, les clàusules del nou concurs preveuen un contracte a deu anys amb una pròrroga de cinc més i amb un cànon de 12.000 euros anuals, millorables a l’alça, a més d’un cànon inicial de 50.000 euros.

Latorre va explicar que precisament aquest cànon inicial servirà per afrontar les obres de millora d’aquest espai de restauració del complex esportiu i tancar-lo amb vidres, a més del sistema de climatització per a l’hivern, per poder donar un millor servei durant la temporada d’entrenaments i competicions de futbol, segons va explicar Latorre.

Val a recordar que el mes de maig passat el consistori va aconseguir adjudicar la gestió d’aquest complex esportiu després de dos intents fallits. La gestió es va adjudicar per 107.182 euros a l’any per un termini de quatre anys amb opció a dos més.

tracking