SEGRE

OBRES

Retiren l'amiant de la teulada del Gran Teatre en una setmana

A causa del perill del material, han col·locat tanques a l’entorn

Els operaris treballant a la teulada del Gran Teatre de la Passió de Cervera.

Els operaris treballant a la teulada del Gran Teatre de la Passió de Cervera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una desena d’operaris vestits amb granotes de color blanc i amb màscares d’alta protecció han retirat en tan sols una setmana els 2.000 metres quadrats de teulada d’amiant del Gran Teatre de Cervera.

La dificultat de retirar aquest material, a causa de l’alt perill de contaminació que representa la inhalació de les fibres que conté, ha comportat que l’operació s’hagi efectuat durant el període de vacances del col·legi d’Infantil i Primària Jaume Balmes i de la guarderia Arrels, que estan ubicats al costat de l’històric edifici de la Passió. També s’han col·locat tanques perimetrals a l’entorn de l’edifici.

Les obres s’efectuen durant les vacances de l’escola Jaume Balmes, situada al costat de l’edifici

Segons el president del Patronat de la Passió, Xavier Cañabate, les obres estaran finalitzades el proper mes de setembre amb la col·locació de la nova teulada feta amb plafons de sandvitx. El projecte suposa una inversió de 446.000 euros, dels quals la Generalitat n’aportarà 240.000 i la Paeria, 206.000.

Val a recordar que els treballs d’aïllament tèrmic i la renovació de la teulada van començar a mitjans de mes, abans que la Paeria aprovés la seua aportació econòmica, que representa el 40% de la inversió total.

tracking