SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Un conductor ferit greu al sortir amb el cotxe de la carretera a Concabella

Bombers i efectius del SEM, ahir, treballant al lloc de l’accident, la carretera L-310 a Concabella, que va quedar tallada una hora.

Bombers i efectius del SEM, ahir, treballant al lloc de l’accident, la carretera L-310 a Concabella, que va quedar tallada una hora.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un turisme va impactar ahir contra una arqueta de formigó a la carretera L-310 al seu pas per Concabella, i va deixar ferit greu l’únic ocupant. El sinistre va tenir lloc cap a les 12.30 hores, al quilòmetre 14,5, quan el cotxe, que anava cap a Tàrrega, va sortir de la calçada. Després de recórrer la cuneta durant uns 20 metres, el vehicle va impactar contra l’arqueta –la col·locació de peralts a les arquetes en aquest tram el 2015, on aquell any i en aquest mateix punt van perdre la vida dos nadons, va evitar ahir mals majors– i va sortir projectat. El jove va quedar atrapat a l’interior del turisme i va ser rescatat pels bombers. Fins al lloc es van desplaçar un helicòpter i una ambulància del SEM, que va evacuar el ferit a l’Arnau, així com tres patrulles dels Mossos. El sinistre va obligar a tallar durant una hora la carretera al tram comprès entre Guissona i Concabella i els vehicles van ser desviats per l’L-311 i l’L-304. D’altra banda, es van registrar tres ferits més, un menys greu, arran d’una sortida de via també a l’L-310, a Tàrrega, i dos de lleus arran d’una col·lisió a l’A-2 a Bellpuig. En un altre ordre de coses, l’avaria d’un camió va obligar ahir a tallar durant hores un carril de l’A-2 al terme municipal d’Anglesola. El vehicle va quedar avariat deu minuts abans de les sis de la tarda al punt quilomètric 507 de l’autovia, on va causar retencions.

tracking