SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un ciclista atropellat per una furgoneta a l’N-230 a Estopanyà

Un veí de Sabadell de 73 anys que estiuejava a Sant Esteve de Llitera

Bombers, sanitaris i Guàrdia Civil, ahir, al lloc de l’accident.

Bombers, sanitaris i Guàrdia Civil, ahir, al lloc de l’accident.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un ciclista de 73 anys i veí de Sabadell va morir ahir al matí en un accident que va tenir lloc a la carretera N-230, a l’altura del terme municipal d’Estopanyà, a la Franja de Ponent, a Osca. Segons van informar fonts de la Guàrdia Civil, els fets van succeir quan faltaven pocs minuts per a dos quarts d’onze del matí.

Va ser llavors quan, a l’altura del quilòmetre 50 i per causes que es desconeixen i que s’investiguen, una furgoneta va atropellar el ciclista, que anava tot sol, quan els dos circulaven en sentit Benavarri.

Tots dos circulaven en sentit Benavarri en el moment de l’accident i el ciclista va morir a l’acte

Fins al lloc dels fets es van desplaçar dotacions dels Bombers de la Ribagorça del parc de Benavarri, així com patrulles de Trànsit de la Guàrdia Civil i ambulàncies del Servei Aragonès de Salut procedents del centre de salut més proper.

Tanmateix, els sanitaris ja no van poder fer res per salvar la vida del ciclista, que havia mort a l’acte a conseqüència de l’impacte.

Després de ser ordenat l’aixecament del cadàver, aquest va tenir lloc sobre un quart de dotze.

La víctima mortal de l’accident va ser identificada pels agents de la Guàrdia Civil com a C. L. S., un home de 73 anys d’edat i veí del municipi de Sabadell, a la província de Barcelona, encara que en el moment del succés es trobava estiuejant a la localitat oscenca de Sant Esteve de Llitera.

Any tràgic per als ciclistes: 26 morts a Espanya, dos a LleidaAlmenys 26 ciclistes han perdut la vida a les carreteres espanyoles en el que va d’any (21 d’aquests, atropellats), tres més que en el mateix període del 2016. Dos han mort a les carreteres lleidatanes atropellats per vehicles, un a Concabella i un altre a Vilanova de Bellpuig. Davant d’aquesta sagnia, la DGT va anunciar el mes de maig passat un pla amb mesures urgents que inclouria, per exemple, endurir el càstig als conductors que reincideixin a l’hora de conduir ebris o drogats.

tracking