SEGRE

MUNICIPIS PROVEÏMENTS

Tremp inverteix 250.000 euros per evitar nous talls d’aigua

Amb un nou pou i una segona bomba d’impulsió

El consistori vol assegurar el subministrament d’aigua potable.

El consistori vol assegurar el subministrament d’aigua potable.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Tremp ha donat llum verda a la construcció d’un nou pou per garantir el subministrament d’aigua potable en cas d’avaria. L’actuació naix arran de l’avaria a la bomba d’impulsió soferta a començaments d’any que va deixar desenes d’habitatges, bars i restaurants sense proveïment durant dies. L’alcalde, Joan Ubach, va apuntar que al disposar només d’un pou i d’una bomba d’impulsió és necessari reforçar el servei davant de possibles incidències.

El projecte preveu la construcció d’un nou pou, paral·lel a l’actual, i la instal·lació d’una segona bomba d’impulsió. Aquests treballs preveuen una inversió de 120.000 euros i compten amb una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua de 94.152 euros.

Així mateix, també s’ha donat llum verda al nou dipòsit d’aigua del nucli de Puigcercós, que en èpoques de molta afluència, com ara els mesos d’estiu, ponts i vacances, “no és suficient i no es pot oferir el servei en òptimes condicions”. Ubach va apuntar, en aquest sentit, que el dipòsit té moltes carències i ha de ser substituït per un de nou. El projecte preveu una inversió de 121.570 euros.

tracking