SEGRE

EMERGÈNCIES

Localitzen un nen de nou anys que s'havia perdut a Aigüestortes

Una de les denúncies va ser per acampar en zona no autoritzada.

Una de les denúncies va ser per acampar en zona no autoritzada.GUARDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Seprona de la Guàrdia Civil va localitzar dissabte al migdia un nen de 9 anys que s’havia perdut al Parc Nacional d’Aigüestortes. El petit es va extraviar cap a les 13.00 hores al vessant de Boí, en una zona pròxima a l’estany Llong.

Els agents, al costat de diverses persones, van iniciar una exhaustiva recerca als voltants. Passada una hora, una patrulla va localitzar el nen, que estava espantat però que es trobava en perfecte estat de salut. El van portar als pares, que també participaven en la recerca.

D’altra banda, patrulles del Seprona (Servei de Protecció de la Naturalesa) de la comandància de la Guàrdia Civil de Lleida van realitzar el mateix dissabte diversos serveis a l’interior del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i del Parc Natural de l’Alt Pirineu, en què es van detectar fins a dotze infraccions administratives per acampar en llocs no autoritzats, practicar el bany en zona prohibida, encendre foc, passejar gossos solts i accedir a espais protegits amb vehicles a motor.

tracking