SEGRE

ACCIDENTS

Mor al caure vora una bassa de purins en una granja de l'Alt Urgell

El sinistre va tenir lloc a Ogern, nucli de Bassella || La víctima, de 25 anys, treballava a l’explotació i es presumeix que va poder perdre el coneixement pels vapors

Vista general de l’explotació d’Ogern on es va produir l’accident dissabte passat.

Vista general de l’explotació d’Ogern on es va produir l’accident dissabte passat.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de 25 anys va morir dissabte al tenir un accident mentre treballava en una granja porcina a Ogern, un nucli del municipi de Bassella, a l’Alt Urgell. Segons van confirmar ahir els Mossos d’Esquadra, l’accident es va produir dissabte a la nit quan el jove, per causes que es desconeixen, va caure en una arqueta d’aigües pluvials situada al costat d’una bassa de purins a l’explotació.

La víctima, natural de Cardona, s’havia traslladat a Ogern per gestionar la granja amb la seua companya sentimental. Dissabte a la nit, tots dos eren a casa quan el jove va sortir als voltants de la granja i la seua parella, al veure que no tornava, va sortir a buscar-lo i el va trobar a l’interior de l’arqueta. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les circumstàncies del sinistre.

Així mateix, s’espera l’autòpsia per determinar les causes de la mort, tot i que es presumeix que el jove hauria pogut perdre el coneixement a causa dels vapors que emanaven de la bassa de purins i caure per aquesta causa a l’interior de l’arqueta, malgrat que no es descarta que rebés un cop en la caiguda.

El jove, molt vinculat als castellers de Berga, va ser enterrat aquest dilluns a Cardona. A l’enterrament va assistir l’alcaldessa de Bassella, Cristina Barbens, per acompanyar la família.

El jove d’Ogern és el tercer lleidatà que ha mort en un accident laboral registrat en una explotació ramadera en els últims dies. El passat 28 de juliol, un home de 65 anys va morir al tenir un accident mentre treballava en una granja de Vallfogona de Balaguer, a la Noguera. El sinistre es va produir després que el braç extensible d’un tractor colpegés la víctima, de nacionalitat búlgara i veí de Vallfogona, a la zona abdominal.

Així mateix, el passat dia 1 d’agost va perdre la vida un veí de Cervera de 42 anys al caure-li a sobre per causes que es desconeixen 400 quilos de palla. El sinistre va tenir lloc en una granja d’Albió, al municipi tarragoní de Llorac, a la Conca de Barberà. La víctima, de nacionalitat marroquina, va ser atesa pel Sistema d’Emergències Mèdiques, però els metges no van poder fer res per salvar-li la vida.

tracking