SEGRE

SEGURETAT

Obres a la piscina de Fraga per evitar relliscades dels usuaris

L’ajuntament va tancar aquest dilluns un dels quatre vasos del recinte

La piscina on s’han portat a terme les reparacions.

La piscina on s’han portat a terme les reparacions.J.D.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga va tancar aquest dilluns una de les piscines del recinte de l’Estacada, en concret la familiar, per procedir a reparar algunes rajoles en les quals els banyistes relliscaven. L’objectiu ha sigut garantir la seguretat dels usuaris que van sol·licitar al consistori que hi prengués les mesures necessàries al més aviat possible.

Segons fonts municipals, aquest dillunsmateix es va procedir a tancar el vas, que també es va buidar, per reposar aquestes rajoles, localitzades dins de l’aigua a la zona de les escales. Els treballs van finalitzar a primeres hores de la tarda, moment en el qual es va procedir a omplir una altra vegada la instal·lació.

El complex de les piscines d’estiu de la capital del Baix Cinca té quatre vasos: l’olímpic, el de salts, el familiar i l’infantil. Només es va tancar al públic el familiar, que és on s’efectuen totes les activitats de lleure i cursets d’estiu.

Està previst que avui dimarts mateix estigui en funcionament l’equipament complet una vegada resolt el perill que suposaven aquestes llosetes. El recinte va obrir la temporada al juliol.

tracking