SEGRE

FERROCARRIL

Trasllats en taxi al tren de Saragossa

Avaria mecànica en un regional amb destinació Lleida que va deixar aquest dilluns al matí un comboi parat entre Tamarit de Llitera i Almacelles amb sis passatgers a dins

Imatge d’arxiu de l’estació de tren d’Almacelles.

Imatge d’arxiu de l’estació de tren d’Almacelles.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Un tren regional procedent de Saragossa amb destinació a l’estació de Lleida Pirineus va quedar parat aquest dilluns a les 8.44 hores del matí per una avaria mecànica entre els termes municipals de Tamarit de Llitera i d’Almacelles. La incidència va afectar els sis passatgers que anaven al tren, que van ser evacuats pels Bombers de la Generalitat fins a l’estació d’Almacelles (a uns 4 quilòmetres), segons van confirmar fonts de Renfe.

La companyia va habilitar a les 10.55 hores un servei alternatiu en taxi per carretera per als passatgers afectats des de l’estació d’Almacelles fins a la seua destinació. Els passatgers van esperar en aquesta estació gairebé dos hores per aconseguir arribar a l’estació de Lleida.

Així mateix, tècnics de la companyia van remolcar el tren avariat fins a l’estació d’Almacelles i el van retirar de la via, segons van explicar fonts la companyia. La circulació de trens va quedar restablerta a partir de les 11.50 hores del matí i no es va veure afectat cap altre comboi, van apuntar.

D’altra banda, diumenge a la tarda, una altra avaria, encara que aquesta vegada electrònica, va afectar la circulació de trens a la línia de la Pobla de Segur, entre Lleida i Balaguer. El comboi amb sortida de Balaguer a les 19.05 hores va estar aturat a l’estació de la capital de la Noguera durant 10 minuts.

Els tècnics de Ferrocarrils de la Generalitat van poder resoldre l’avaria i el comboi, reprendre la marxa cap a Lleida. No obstant, el trajecte des de la Pobla de Segur fins a Balaguer de les 19.38 hores va ser substituït per un servei alternatiu d’autobús. La de diumenge va ser la tercera avaria electrònica que pateixen els dos combois de la línia de la Pobla en els dos últims mesos.

tracking