SEGRE

TRÀNSIT

Dos aparatosos accidents causen cues a Talarn i al Pont de Bar

Al Jussà va bolcar el remolc d’un tractor carregat amb bales de palla a la C-13 || A l’Alt Urgell hi va haver tres ferits al sortir de la via un turisme a l’N-260

El remolc del tractor va bolcar al mig de la carretera a Talarn.

El remolc del tractor va bolcar al mig de la carretera a Talarn.JORDI VIDAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos aparatosos accidents de trànsit van provocar problemes de circulació aquest dimarts a la carretera C-13 al seu pas per Talarn (Pallars Jussà) i a l’N-260 al terme municipal del Pont de Bar (Alt Urgell). En el primer no hi va haver ferits i, pel que fa al segon, tres persones van resultar lesionades.

El primer sinistre va ser el de Talarn i es va produir, per causes desconegudes, a les 12.35 hores al bolcar el remolc d’un tractor carregat de bales de palla a l’altura de la cruïlla de Talarn.

L’accident es va produir en sentit nord just al mig de la calçada, concretament a l’espai destinat a la incorporació a la C-13 per als vehicles que accedeixen des de Talarn. El conductor va resultar il·lès. El sinistre va obligar que els Mossos d’Esquadra donessin pas alternatiu durant més d’una hora, la qual cosa va provocar retencions, segons va informar el Servei Català de Trànsit. Les bales es van poder retirar abans de les 14.00 hores.

D’altra banda, els tres ocupants d’un turisme van resultar ferits aquest dimarts a la tarda quan el cotxe en què viatjaven va sortir de la via i va acabar bolcar a l’N-260 al terme municipal del Pont de Bar. El sinistre es va produir cap a les 17.45 hores, segons va informar Trànsit.

La carretera es va tallar perquè els serveis d’emergència poguessin atendre els ferits. Un d’ells va haver de ser rescatat pels Bombers de l’interior del vehicle. D’altra banda, un turisme i un camió van col·lidir lateralment aquest dimarts al migdia en l’autopista AP-2 al seu pas per Vinaixa. Una dona va resultar ferida lleu.

L'accident del Pont de Bar es va produir a mitja tarda.

L'accident del Pont de Bar es va produir a mitja tarda.

tracking