SEGRE

MUNICIPIS PROMOCIÓ

Assessorament gratis a 15 comerços de la Seu per millorar les vendes

Conveni entre consistori i Cambra de Comerç de Lleida de foment del sector

Els comerços rebran la visita dels tècnics aviat.

Els comerços rebran la visita dels tècnics aviat.C.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conveni entre l’ajuntament de la Seu i la Cambra de Comerç de Lleida permetrà als establiments de la ciutat millorar i innovar els sistemes de vendes per ser més competitius en el seu sector. Es tracta d’un pla integral de suport al comerç minorista al qual, de moment, s’han apuntat una quinzena de comerços de la capital de l’Alt Urgell. Rebran, gratis i de forma individual, la visita d’especialistes de la Cambra que faran una diagnosi per determinar les principals estratègies de venda per millorar resultats.

Els tallers individualitzats de diagnòstic s’abordaran les properes setmanes. Des de la Cambra van indicar que es tracta d’oferir eines per implementar el comerç electrònic, aprofitar la promoció turística, millorar la gestió del màrqueting, fórmules per millorar la gestió dels estocs o tècniques de venda. “El sector ha d’adaptar-se als canvis del mercat per afavorir la pervivència sent competitius”, van indicar.

“Volem ajudar a mantenir el teixit empresarial de la ciutat perquè dóna vida”, van afegir. La iniciativa, finançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder), va dirigida a autònoms, microempreses i Pimes.

La regidora de Promoció Econòmica, Mireia Font, es va mostrar satisfeta per la resposta dels comerços de la capital de l’Alt Urgell per participar en la iniciativa i va fer una crida que altres puguin acollir-se al pla.

La iniciativa s’emmarca en el cicle de xarrades que organitza el consistori dirigides al sector del comerç sota el títol Cafè-Comerç, que aborda diferents qüestions d’interès per a aquest àmbit econòmic. Són el primer dilluns de cada mes a les 15.30 hores, per facilitar als interessats que puguin assistir a les sessions.

tracking