SEGRE

URBANISME

Fraga renova carrers del nucli històric per actualitzar serveis

Xarxa d’aigua i gas, i treu paviment deficient per evitar caigudes

Les obres que s’estan realitzant al centre històric.

Les obres que s’estan realitzant al centre històric.JOSÉ DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga està portant a terme la millora en diversos carrers del centre urbà per renovar la xarxa de subministrament d’aigua de boca i millorar el servei, així com per permetre la connexió de gas a tot el nucli històric. En els propers dies estarà enllestida la reurbanització del carrer Doctor Barraquer, on ja s’han col·locat les llambordes i només falten detalls, com la protecció d’una sitja antiga que va aparèixer en el transcurs de l’obra i que es recuperarà.

Ha consistit en la reforma integral des del carrer Redorta Baixa fins a la plaça de l’Hort de l’Hospital i ha comportat la reposició de tots els serveis bàsics i la repavimentació en vies costerudes que han suposat una gran dificultat per a les màquines.

L’actuació l’efectua una empresa de Ballobar, Construrrea, per gairebé 60.000 euros. Segons l’alcalde, Miguel Luis Lapeña, aquestes intervencions són importants, ja que permeten renovar serveis i eliminar traves del paviment per evitar caigudes i afavorir les persones d’avançada edat, que són les que, majoritàriament, viuen al nucli antic.

tracking