SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

VÍDEO. Tres ferits en un foc que calcina un pis a Balaguer

Dos per inhalació de fum, mentre que una anciana de 91 anys també pateix cremades || Obliga a confinar els veïns

Moments inicials de l'incendi.

Tres ferits en un foc que calcina un pis a BalaguerAndrei GuGulescu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres persones van resultar ahir ferides al cremar-se completament un pis en un bloc d’habitatges a Balaguer. Els Bombers van rebre l’avís a les 14.13 hores que s’havia declarat un incendi, per causes que es desconeixen i s’investiguen, en un habitatge situat en el número 19 del carrer Jacint Verdaguer de la capital de la Noguera. Una vegada al lloc, els efectius d’emergències es van trobar que l’incendi ja s’havia desenvolupat al tercer pis del bloc i es van centrar en les tasques de contenció per evitar danys personals als veïns que es trobaven a l’immoble.

Tres persones que eren als habitatges superiors a l’afectat per les flames van ser confinades per evitar que resultessin intoxicades pel fum. Entre elles es trobava una veïna amb mobilitat reduïda que va estar acompanyada en tot moment per un bomber fins que va ser possible evacuar-la.

Cuidar la instal·lació de la llum, no deixar espelmes enceses i no distreure’s a la cuina, entre els consells

D’altra banda, unes altres tres persones van resultar ferides per l’incendi. Es tracta d’una dona de 91 anys, amb intoxicació per fum i petites cremades a la cara, i un home de 39 anys, també per inhalació. Tots dos van ser evacuats pel SEM a l’Arnau de Vilanova en estat menys greu.

Així mateix, un bomber també va ser traslladat a l’hospital per inhalació lleu de fum. Vuit dotacions dels Bombers van treballar en les tasques d’extinció de l’incendi, que es va donar per extingit cap a les tres de la tarda.

Les flames van afectar la instal·lació del gas de l’immoble, que va ser revisada pels tècnics de la companyia, així com l’escala de l’edifici.

Un incendi al dia Fa una setmana, dos persones també van resultar ferides per intoxicació de fum i cremades, al cremar-se un pis a Vilaller. La província de Lleida registra de mitjana un incendi al dia en habitatges. En la campanya “Seguretat a la llar”, els Bombers incideixen en la importància de la prevenció i, entre els consells, destaquen cuidar les instal·lacions elèctriques i les calderes, no deixar espelmes enceses i no descuidar-se a la cuina.

tracking