SEGRE

MUNICIPIS INSTAL·LACIONS

El Pont ‘pacta’ amb els joves com serà la pista de skate

Vint-i-tres mil euros d’inversió en la plataforma i mòduls

La plataforma on es col·locaran els diferents mòduls de skate.

La plataforma on es col·locaran els diferents mòduls de skate.A.E.P.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament del Pont de Suert reunirà els nens i joves d’entre 10 i 15 anys aquest dijous que ve i l’empresa que s’encarregarà d’instal·lar els diferents mòduls per a la pràctica de l’skate a fi que elegeixin els més adequats a les seues peticions. Així ho va assegurar ahir l’alcalde de la capital de l’Alta Ribagorça, Josep Antoni Troguet.

El consistori ja ha habilitat una plataforma d’uns 350 metres quadrats entre el pavelló esportiu i la pista d’atletisme perquè puguin col·locar-se aquests mòduls de diverses dificultats. Troguet va indicar que la plataforma ha suposat una inversió d’uns 8.000 euros, mentre que per a la resta de les instal·lacions se’n van destinar 15.000.

L’actuació ha servit així mateix per sanejar la finca que era al costat del poliesportiu i que estava ocupada per terra i graves, de manera que “a més de condicionar la zona, també s’ha complert una reivindicació que els joves fa anys que ens fan”, va recordar. D’altra banda, la població està immersa aquest cap de setmana en la festa petita amb actes lúdics i concerts.

tracking