SEGRE

TRIBUNALS SUCCESSOS

A judici per acusar de maltractaments en fals el seu germà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona va ser jutjada ahir al Jutjat Penal número 3 de Lleida acusada de denúncia falsa. Segons el Ministeri Fiscal, la investigada havia acusat falsament el seu germà de maltractar el fill menor de la seua parella, la qual cosa va motivar un judici a Tremp. La dona havia assenyalat que el seu germà havia agredit i insultat el fill de la seua dona entre el 24 i el 31 d’agost del 2014, fets que van arribar a judici a Tremp. Tanmateix, el magistrat del Jutjat d’Instrucció número 1 va acabar arxivant el cas al no creure’s la denúncia de l’acusada, que va acabar sent imputada per denúncia falsa a petició de la Fiscalia.

Durant el judici d’ahir al Penal, la dona es va ratificar en la denúncia, però els diferents testimonis la van desmentir. La mare del menor i esposa del germà de l’acusat va dir que aquest no els havia maltractat mai i que el nen viu en l’actualitat amb el seu pare perquè va voler anar a estudiar a Barcelona. En aquest sentit, la defensa al·lega que els serveis socials els van retirar la custòdia per maltractaments, la qual cosa va negar la mare. En la vista oral, també va declarar el germà de l’acusada, que va tornar a negar els maltractaments, així com un conegut de la família, que tampoc hi va donar crèdit.

El Codi Penal preveu penes de presó de fins a dos anys per denúncia falsa

Per aquests testimonis, la Fiscalia va mantenir l’acusació per denúncia falsa, un delicte que es castiga amb fins a dos anys de presó.

tracking