SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Arbeca pavimenta carrers de terra per les protestes dels veïns

Persones d’edat avançada, al ser també molt inclinats

El consistori amplia la zona de nínxols del cementiri.

El consistori amplia la zona de nínxols del cementiri.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament d’Arbeca tindrà a punt el projecte per a la urbanització dels carrers Ramon Casanova, Sant Pere Claver, Creu de Sant Roc i Àngel Guimerà el gener del 2018. D’aquesta manera, atén les reclamacions de les persones de la tercera edat que viuen a la zona i que es queixen del difícil que és transitar-hi, ja que, a banda d’estar en un pronunciat pendent, són de terra i grava, la qual cosa dificulta anar amb caminadors, bastons o cadires de rodes.

Segons va explicar l’alcalde, Joan Simó, en l’actualitat s’està redactant i ja es compta amb una partida pressupostària per a aquest any, tot i que també s’aplicaran contribucions especials als veïns afectats. L’actuació preveu enderrocar alguns magatzems per donar continuïtat als carrers. A banda de la pavimentació, també s’instal·laran tots els serveis bàsics.

D’altra banda, Simó va assenyalar que en l’actualitat es porten a terme les obres per construir 138 nínxols més al cementiri d’aquest municipi utilitzant material prefabricat. La inversió d’aquesta última obra ascendeix a un total de 96.600 euros.

tracking