SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

A judici diversos veïns de Cervera pel robatori d’una caixa forta en una casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos veïns de Cervera s’asseuran dijous a l’Audiència Provincial de Lleida acusats d’un delicte de robatori en casa habitada i un delicte de detenció il·legal. Els fets van tenir lloc l’any 2015, i segons la Fiscalia, un dels acusats es va apropiar la caixa forta que els seus amics i també encausats tenien al domicili.

Aquests últims, quan van descobrir la falta de la caixa forta, van anar a buscar el seu amic, amb dos persones més. L’amic va dir que se l’havien emportat unes altres dos persones. Els processats es van dirigir al domicili dels dos suposats autors i els van retenir amb la finalitat que confessessin el robatori. Davant de la negativa, els van deixar en llibertat. El fiscal demana per a un dels acusats un any de presó i per a la resta, una pena de dos anys de presó. Està previst que les parts arribin a una conformitat, segons van informar fonts judicials.

D’altra banda, l’Audiència també té previst jutjar dijous dos persones acusades d’un delicte de falsificació de targeta de crèdit i dèbit i un altre delicte de contraban. Els fets van tenir lloc a la duana de la Farga de Moles l’any 2011. Segons va assenyalar el Ministeri Públic, els acusats circulaven pel lloc fronterer portant material per a la falsificació de targetes de crèdit i una important quantitat de diners. La Fiscalia sol·licita que se’ls imposi sengles condemnes de cinc anys de presó.

tracking