SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Jutgen un jove de la Seu acusat d’intentar matar la seua ex

Segons Fiscalia, que demana 22 anys de presó, va provocar un xoc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida jutjarà dimarts i dimecres de la setmana que ve un jove de la Seu d’Urgell que la Fiscalia acusa d’haver intentat matar l’exparella envestint amb el cotxe en què anaven un altre vehicle mentre circulava per l’N-260, a Ribera d’Urgellet. S’enfronta a una pena de presó de prop de vint-i-dos anys com a presumpte autor d’un delicte d’intent d’homicidi, pel qual la Fiscalia demana que se’l condemni a nou anys i onze mesos de presó, a més de no poder atansar-se a l’exparella durant el mateix temps de la condemna. Així mateix, sol·licita dotze anys de presó per tres delictes de lesions (els ocupants de l’altre vehicle van resultar ferits).

La Fiscalia considera que l’acusat, Diego P. D., de 24 anys, no acceptava que l’exparella hagués trencat la relació que van mantenir durant un any i tres mesos. Després que aquesta finalitzés, van quedar per “acomiadar-se definitivament”, segons el pretext que li va donar a la jove. Cap a les deu de la nit del 26 de juny de l’any passat, l’acusat va recollir l’exparella i tots dos es van dirigir amb el cotxe d’ell a l’N-260 en sentit Adrall.

En un moment determinat, a l’altura de Ribera d’Urgellet, el processat “va accelerar injustificadament” el vehicle mentre l’exparella li deia “estàs boig, no ho facis, no facis això”, va envair el carril contrari i va impactar contra un totterreny ocupat per tres persones. A causa de la col·lisió, l’acusat i l’exparella, de 22 anys, van resultar ferits de gravetat, de manera que van haver de ser ingressats a l’hospital de la Seu d’Urgell.

tracking