SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Condemnada per emportar-se xecs de la gestoria de Solsona en què havia treballat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona va ser condemnada ahir pel jutjat penal 1 de Lleida com a autora d’un delicte lleu de furt, un altre de falsedat en document mercantil i un altre d’estafa per emportar-se diners en metàl·lic i xecs en blanc d’una gestoria de Solsona en la qual havia treballat prèviament als fets.

La jutge li va imposar un any de presó i una multa de 1.260 euros pels tres delictes. Els fets van ocórrer el mes de març del 2015, quan l’acusada va acudir a aquest negoci per fer una gestió.

Aprofitant que havia treballat allà, es va endur 240 euros en metàl·lic, així com tres xecs en blanc que posteriorment va cobrar per més de 1.230 euros, més de 600 i més de 800 respectivament.

La dona va reconèixer l’autoria dels fets i es va produir un acord entre les parts mitjançant el qual va ser condemnada a sis mesos de presó i 1.080 euros de multa pel delicte de falsedat; mig any més de presó pel d’estafa; i una multa de 180 euros pel delicte lleu de furt.

Es va tenir en compte la reparació del mal, ja que havia abonat la quantitat de diners sostrets, uns 3.000 euros, i no té antecedents. A més, es va acordar una suspensió de la pena condicionada a no delinquir.

tracking