SEGRE

SOCIETAT TERCERA EDAT

La Seu preveu crear un 'carnet or' per bonificar la gent gran

Per a activitats, compres o consumicions en establiments

La festa va començar ahir amb la visita al Museu Diocesà d’Urgell.

La festa va començar ahir amb la visita al Museu Diocesà d’Urgell.C.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’àrea de la tercera edat de l’ajuntament de la Seu d’Urgell treballa en la creació d’una targeta de bonificacions per a aquest col·lectiu. Es tracta d’una “targeta or” que els veïns empadronats a la ciutat podran utilitzar a l’hora d’efectuar activitats, compres o consumicions als establiments que se sumin a la iniciativa a preus reduïts. Així ho va explicar ahir la regidora Montse Bonet en el marc de la setmana de la Festa de la Gent Gran que celebra la ciutat. La iniciativa contempla que aquestes persones puguin disposar d’unes hores al dia en què les consumicions resultin més econòmiques o puguin beneficiar-se també de descomptes al cine o activitats lúdiques i esportives. Encara no hi ha data per posar-la en funcionament.

Amb motiu de la Festa de la Gent Gran, que aquest any porta el lema “Gent gran, esperit jove”, el consistori ha preparat un vídeo intergeneracional en el qual apareixen joves de la ciutat i veïns de la tercera edat. Durant la setmana està previst presentar el treball amb la presència dels actors. El programa té una quinzena d’activitats lúdiques, culturals i esportives.

Ahir van començar amb una visita el Museu Diocesà d’Urgell amb més d’una cinquantena d’ancians, i continuaran demà amb cant coral i una xarrada sobre la hipercolesterolèmia. Val a destacar una ruta per conèixer els arbres més singulars de la ciutat o el Ball Cerdà intergeneracional de dissabte.

tracking