SEGRE

CERTÀMENS FIRES

La fira del Comerç d'Alcarràs reuneix un centenar d'expositors

L’alcalde, Miquel Serra (esq.), en la presentació del certamen.

L’alcalde, Miquel Serra (esq.), en la presentació del certamen.X.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcarràs celebrarà diumenge la Fira del Comerç i del Rebost, que comptarà amb un centenar d’expositors entre productors de proximitat i comerços. L’alcalde, Miquel Serra, va explicar ahir en la presentació que la fira comptarà amb una mostra de vehicles antics, amb motos, cotxes, camions i diversos tractors.

Així mateix, davant del Centre d’Interpretació del Món Rural es podran veure demostracions d’una desena d’oficis antics. Per a aquesta edició s’han marcat com a objectiu superar el nombre de visitants de l’any passat, uns 15.000.

Per la seua part, l’edil de Fires i Festes, Laia Sisó, va apuntar que també tindrà lloc una exposició de Playmobils a Lo Casino, que obrirà dissabte i diumenge, on es podrà trobar una petita fira d’aquestes peces i activitats per als més petits.

A més, diversos comerços de la localitat tindran als seus aparadors Playmobils gegants. El certamen es completarà amb degustacions de melmelades, food trucks, la tradicional desfilada dels Tres Tombs i una exposició del Museu de la Confitura.

El primer edil va assegurar que l’objectiu de la fira és “mostrar a la societat el nostre motor econòmic més potent: la fruita i la carn”, que volen atreure públic d’arreu de Catalunya, i va destacar l’alt interès dels expositors per formar part del certamen.

tracking