SEGRE

ENSENYAMENT INSTAL·LACIONS

Traslladen cent alumnes del Servet al conservatori per obres

Per reparar la teulada del centre i les obres duraran dos mesos

A la dreta l’edifici A del Miguel Servet on s’actuarà.

A la dreta l’edifici A del Miguel Servet on s’actuarà.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar de nens de cinquè i sisè de Primària del col·legi Miguel Servet de Fraga es traslladaran dilluns vinent a les instal·lacions del nou conservatori de música per rebre classes mentre duren les obres de reparació de l’edifici A del centre educatiu (un dels tres que el componen). La conselleria d’Educació del Govern d’Aragó emprendrà la setmana vinent les obres de reparació de la teulada de l’esmentat immoble que des de fa més de vuit anys pateix importants goteres, la qual cosa afecta l’aula d’informàtica.

Les obres per condicionar les cinc aules que estan afectades per aquesta situació són una llarga reivindicació de la comunitat educativa. El Govern aragonès les abordarà la setmana entrant i el termini d’execució és de dos mesos, temps en el qual els nens estaran al nou conservatori.

Segons el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme de Fraga, Ricardo Alcañiz, la intenció és que els nens tornin al col·legi abans de les festes de Nadal. L’import de l’actuació per reparar el mal estat de la teulada del col·legi ascendeix a un total de 80.000 euros, que finançarà la conselleria d’Educació.

tracking