SEGRE

SUCCESSOS DROGUES

Detingut per traficar amb cocaïna en una carnisseria de Balaguer

Al responsable del comerç, a la plaça Mercadal, li van decomissar 22 embolcalls amb la droga i uns 47.000 euros en efectiu || Investigat des de l’estiu passat

Imatge de la droga, els diners i els estris decomissats al detingut pels Mossos.

Imatge de la droga, els diners i els estris decomissats al detingut pels Mossos.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts passat un veí de Balaguer acusat de traficar amb droga des de la carnisseria que regentava a la capital de la Noguera. Els agents li van decomissar vint-i-dos embolcalls amb cocaïna i uns 47.000 euros. La investigació es remunta a finals de l’estiu passat, quan la policia autonòmica va tenir sospita que l’arrestat podria estar incorrent en un delicte contra la salut pública al vendre diferents substàncies estupefaents des d’una carnisseria situada en ple centre de la localitat, a la plaça del Mercadal. Per això, van portar a terme una sèrie de gestions que els va permetre recopilar diversos indicis i confirmar les informacions que havien rebut prèviament.

La investigació va desembocar dimarts passat en un dispositiu d’entrada a l’establiment comercial. Allà, els agents van localitzar un total de vint-i-dos embolcalls amb cocaïna que sumaven un pes definitiu de 12,7 grams. A més, també van trobar 14.670 euros en efectiu, tres telèfons mòbils i una bàscula de precisió per preparar les dosis, per la qual cosa, després d’això, els Mossos van detenir el responsable de la carnisseria. Es tracta d’un home de 44 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Balaguer, que està acusat de ser l’autor d’un delicte contra la salut pública, amb l’agreujant de fer-ho a través d’un establiment obert al públic. A última hora de la tarda d’aquell mateix dia, els policies també van realitzar una entrada i un escorcoll al domicili del detingut, situat al carrer Boters de la capital de la Noguera, després que els agents asseguressin els accessos per poder entrar-hi. A l’interior van trobar un total 32.355 euros en efectiu, una altra bàscula de precisió, una bosseta que contenia haixix, una agenda amb diferents anotacions de les possibles transaccions de droga i diversos estris que estarien destinats a la preparació dels embolcalls amb les substàncies racionades per a la venda.

Durant l’operatiu, els Mossos d’Esquadra van escorcollar el domicili i l’establiment comercial

Després de ser arrestat, l’acusat va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Balaguer i, posteriorment, al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la capital de la Noguera, on va passar a disposició judicial per respondre a les acusacions.

tracking