SEGRE

CELEBRACIONS TRADICIONS

El Mercat de Pagès obre els actes de la Fira de Sant Llorenç de Morunys

El públic va omplir la plaça on es va instal·lar el Mercat de Pagès

El públic va omplir la plaça on es va instal·lar el Mercat de PagèsA.S.LL.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El VII Mercat de Pagès de Sant Llorenç de Morunys, al Solsonès, va obrir ahir les portes com a jornada prèvia a la IX Fira d’Ous d’Euga que se celebra avui i en la qual competiran les carabasses de més mida de la Catalunya central. El mercat de productes de proximitat i artesanals va reunir un nombrós públic des de primera hora del matí fins a última hora de la tarda. D’altra banda, a les deu de matí va tenir lloc una visita a algunes ermites de la vall de Lord, com són Santa Maria de Valls, la Corriu i Sant Martí de Guixers. El punt de trobada va ser als claustres del monestir de la població.

A la tarda, va tenir lloc un taller de danses al carrer a càrrec de Folkatr3s, a la plaça del Canal. També es va programar un espectacle al teatre municipal de la localitat.

Avui diumenge, el programa d’actes començarà amb un itinerari històric per Sant Llorenç de Morunys al qual seguirà, a les 11.00 del matí, una competició de bitlles catalanes.

A les 12.00 hores començarà la cercavila de gegants de la localitat i de Guixers, que seran acompanyats pel grup de grallers Som Kom Som, que seguirà el ball de la coca a la plaça del Canal. A dos quarts de dos de la tarda, tindrà lloc el concurs de carabasses i el lliurament de premis.

tracking