SEGRE

ESNOTICIA

Citen a declarar vuit professors de tres escoles de la Seu d'Urgell

Acusats d’incitar a l’odi per debatre l’1-O a les aules

Entrega ahir de firmes de pares en suport al centre Albert Vives.

Entrega ahir de firmes de pares en suport al centre Albert Vives.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció de la Seu d’Urgell ha citat a declarar vuit professors de tres centres educatius de la ciutat arran de les denúncies interposades durant els últims dies que se’ls acusa d’introduir presumptament a les aules el debat polític de l’1-O i les càrregues policials dels cossos de seguretat espanyols. S’investiga els centres per un presumpte delicte d’incitació a l’odi.

Les denúncies asseguren que alguns professors “introdueixen debats polítics en to catalanista i contra els espanyols”. Les declaracions seran dimarts vinent i estan citats el director i quatre mestres de l’escola Albert Vives, la directora i un docent del Pau Claris i la directora de l’escola La Salle.

Per un altre costat, un grup de pares i mares de l’escola Albert Vives van entregar ahir a la direcció del centre un total de 180 firmes de les famílies com a mostra de suport a la direcció i als docents. D’altra banda, la campanya a favor de l’escola catalana ja supera les 10.000 firmes.

tracking