SEGRE

EQUIPAMENTS MILLORES

El Parc del Segre buida dos dies el canal per manteniment

Els treballs consisteixen a pintar, consolidar talussos i netejar-ne el fons || Aprofitant el final de la temporada d’estiu

Una màquina acabava de retirar els últims llots del fons del canal ahir al migdia.

Una màquina acabava de retirar els últims llots del fons del canal ahir al migdia.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El canal olímpic del Parc del Segre de la Seu d’Urgell presentava ahir un aspecte poc usual, sense aigua a les canalitzacions. El motiu són els treballs de manteniment que s’hi porten a terme i que han obligat a paralitzar les activitats turístiques i esportives des de dijous. Si bé a començaments de setmana l’activitat va ser l’habitual, de la meitat de la setmana endavant ha estat impossible poder practicar piragüisme, ràfting o hidrotrineu en aquesta instal·lació, que rep un total de cinquanta mil usuaris a l’any.

El gerent de Ràfting el Parc, Francesc Ganyet, va explicar que cada any escullen les mateixes dates, coincidint amb el final de la temporada d’estiu, quan el volum de feina disminueix, per realitzar aquesta actuació. D’aquesta forma, va explicar, “el perjudici per al turista i els palistes que s’entrenen és el menor possible”. La previsió és que l’activitat es reestableixi avui. Els treballs es porten a terme cada any i consisteixen a pintar, consolidar talussos i netejar el fons del canal. També aprofiten per realitzar tasques de manteniment a l’embarcació que utilitzen els turistes per dur a terme els passejos pel canal d’aigües tranquil·les i milloren les condicions dels laterals del canal d’aigües braves.

tracking