SEGRE

MUNICIPIS ESTABLIMENTS

Obren més del doble de negocis dels que tanquen a Cervera

La Paeria valora positivament aquest “repunt econòmic”

Imatge del carrer Major de Cervera.

Imatge del carrer Major de Cervera.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

A falta d’un mes per acabar el 2017, a Cervera s’han creat aquest any un total de 16 negocis, 7 han tancat i se n’han traspassat una desena. Des de la Paeria valoren positivament que hagin obert més del doble de negocis dels que han tancat.

L’edil de Promoció Econòmica, Ainhoa Barrionuevo, va aplaudir “aquest repunt econòmic ja que sembla que anem sortint de la crisi” i va dir que “comencem a notar el canvi de tendència amb més altes que baixes així com que les empreses de la ciutat estan remuntant”.

Barrionuevo va destacar que “el 2011 teníem més de 800 persones a l’atur i ara estem vora les 400”. La regidora va posar de relleu les millores que du a terme la Paeria al polígon industrial i va revelar que “hem notat un increment de consultes per part d’empreses per venir a instal·lar-se a la ciutat”.

Val a destacar també l’esforç de la Paeria per dinamitzar el centre històric amb la campanya Aixequem persianes. Actualment, el carrer Major té un total de 31 negocis actius, dels quals dos han obert en els dos últims anys.

tracking