SEGRE

MUNICIPIS SEGURETAT

Solsona convoca dos places de policia per patrullar en parella

S’afegiran a la plantilla d’onze agents per donar aquest servei

La seu de l’ajuntament de Solsona.

La seu de l’ajuntament de Solsona.A.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Solsona ha tret a concurs dos places d’agent de Policia Local per ampliar i consolidar la plantilla i poder patrullar en parella en torns de 24 al dia, un servei que, fins ara, no es podia cobrir, com ja es va avançar aquest estiu passat. La junta de govern ja ha aprovat les bases de la convocatòria.

En l’actualitat, el cos de la Urbana està integrat per nou agents i dos caporals. A més, es constituirà una bossa d’efectius per poder afrontar futures necessitats.

Els aspirants han de tenir entre divuit i cinquanta anys, disposar de títol de graduat en educació secundària o graduat escolar, tècnic de cicle formatiu de grau mitjà, tècnic auxiliar de primer grau o un altre equivalent o superior.

A més, s’ha de tenir una alçada mínima d’1,60 metres les dones i 1,65 els homes. Les persones que vulguin presentar-se al procés de selecció tenen un termini de vint dies hàbils per presentar la documentació al consistori, que exposarà en el termini màxim d’un mes la llista d’admesos i exclosos per poder dur a terme les diferents proves.

tracking