SEGRE

FRONTERES DUANA

Subhasten 35 cotxes a la Farga, un dels quals d'Ausàs

Un error va anul·lar l’adjudicació del vehicle de l’exconseller || Un camió i quatre lingots d’or, entre els 53 lots

Imatge de l'Audi Q5 que era de Jordi Ausàs.

Imatge de l'Audi Q5 que era de Jordi Ausàs.AGENCIA TRIBUTARIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Agència Tributària va celebrar ahir a la duana de la Farga de Moles una subhasta de 53 lots de vehicles i diferents articles, la majoria procedents de confiscacions per casos de contraban. És el cas de l’Audi Q5 que era propietat de Jordi Ausàs, exconseller de Governació i exalcalde de la Seu d’Urgell que va ser condemnat a quatre anys de presó per contraban, que tenia un preu de sortida de 5.500 euros. El vehicle, que va comptar amb 42 ofertes, no va ser finalment adjudicat per un error, segons va informar TV3.

La major part dels vehicles eren utilitzats per al contraban, molts amb dobles fons, i les persones que els van adquirir hauran de reparar-los i matricular-los de nou. Això provoca que el preu de sortida en la licitació, que es podia fer sense ser-hi presencialment. El pack número 1 eren dos vehicles per a desballestament, un Renault Scenic i un Nissan Navara, amb una valoració de 150 euros.

La resta de turismes partien amb preus de sortida d’uns 1.000 euros de mitjana. Tanmateix, hi havia un lot format per quatre lingots d’or amb un pes de quatre quilos i que tenia un preu de sortida de 135.779 euros.

També hi havia un camió Scania amb semiremolc frigorífic que està estacionat en un solar al costat de la comandància de la Guàrdia Civil a Lleida i el preu de sortida del qual era de 6.900 euros. Altres lots eren bicicletes de BTT, rellotges, 680 auriculars per a iPhone i iPod, 126 pendrives i vuit tubs de coure amb un pes de 806 quilos.

Imatge de l'Audi Q5 que era de Jordi Ausàs.

Imatge de l'Audi Q5 que era de Jordi Ausàs.AGENCIA TRIBUTARIA

tracking