SEGRE

Dos detinguts per traficar amb cocaïna a Agramunt

Els arrestats són veïns de Tàrrega

El material comissat als detinguts.

Dos detinguts per traficar amb cocaïna a AgramuntMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimecres un home i un dona de 27 i 28 anys, respectivament, acusats de traficar amb cocaïna a Agramunt, a l’Urgell. Segons la policia, la detenció és fruit d’una investigació a partir d’informacions que alertaven de possible tràfic de drogues al municipi d’Agramunt. Va ser el passat dimarts, cap a les 17.00 hores, quan mossos de paisà van localitzar a la carretera C-14 un vehicle ocupat pels dos sospitosos, un home i una dona de nacionalitat marroquina i veïns de Tàrrega.

Un cop aturat el vehicle, els agents van comprovar que els dos ocupants portaven dues bossetes amb un total de 26,5 grams de cocaïna que, segons sembla, anaven a ser distribuïts entre els consumidors de la localitat.

Les dos persones van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública i el seu vehicle immobilitzat en dependències policials.

Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents, la droga comissada estaria valorada en uns 1.500 euros.

Els dos detinguts van passar dijous a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.

tracking