SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Tres ferits greus a l’encastar-se un cotxe contra una casa a Arbeca

Els ocupants, joves de 17, 19 i 21 anys, van haver de ser evacuats a l’hospital Arnau || Greu un motorista a Alcarràs i sis ferits més a Alfarràs, Sanaüja i Lleida

Imatge presa ahir de l’habitatge contra el qual es va encastar un cotxe a Arbeca.

Imatge presa ahir de l’habitatge contra el qual es va encastar un cotxe a Arbeca.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Deu persones van resultar ferides de diversa consideració en cinc accidents ocorreguts en carreteres de les comarques lleidatanes entre divendres a la nit i el dia d’ahir. El més greu va tenir lloc a Arbeca, quan un cotxe es va encastar contra una casa i va provocar que tres joves resultessin ferits greus. Segons van explicar els Bombers de la Generalitat, va tenir lloc ahir quan passaven pocs minuts de les sis del matí. Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, un turisme Opel Zafira en el qual viatjaven tres joves, una noia de 17 anys i dos nois de 19 i 21, va sortir de la carretera i va acabar encastat contra l’habitatge situat en el número 27 del carrer Hospital, just a l’entrada de la localitat, en un revolt obert després d’una recta. Fins al lloc dels fets es van desplaçar tres dotacions de bombers, que van haver de treballar durant dos hores per poder excarcerar dos dels tres ocupants, que hi van quedar atrapats. Després de ser alliberats, van ser evacuats en ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Arnau de Vilanova.

També ahir, un motorista va patir ferides greus al veure’s implicat en un accident ocorregut a Alcarràs. Va ser poc després de les nou del matí i a l’antiga N-II. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, un turisme i una motocicleta van col·lidir a l’altura del quilòmetre 453, en sentit Lleida. El motorista va haver de ser traslladat a l’Arnau de Vilanova en una ambulància del SEM.

Dos dels ocupants del cotxe accidentat a Arbeca van quedar atrapats dins del vehicle

Un tercer accident va tenir lloc a la carretera N-240, al seu pas pel terme municipal de Lleida. A l’altura del quilòmetre 96, dos vehicles van col·lidir poc abans de les dos de la tarda i dos persones van patir ferides de caràcter lleu. El SEM es va desplaçar al lloc i va atendre els afectats in situ. La jornada d’ahir es va tancar amb un sinistre a Sanaüja en què es van veure implicats dos vehicles. Va ocórrer a la carretera C-1412a i dos persones van patir ferides lleus.

A aquests tres sinistre se suma un accident que es va registrar divendres a la nit al terme municipal d’Alfarràs. Va ser a la carretera N-230, en el punt quilomètric 25. Un turisme va sortir de la via i dos joves, de 17 i 19 anys, van ser evacuats lleus a l’Arnau.

tracking