SEGRE

Comença el judici contra el caçador acusat de matar un agricultor a Tàrrega

L'acusat, aquest dilluns a l'Audiència de Lleida.

Comença el judici contra el caçador acusat de matar un agricultor a TàrregaLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A les 10.00 hores d'aquest dilluns ha començat a l'Audiència de Lleida el judici contra Francisco Martín, de 75 anys i veí de Sant Just Desvern, acusat de disparar amb la seua escopeta de caça de manera voluntària o accidental a Ramon Rivera Freixes, un veí de 53 anys de Santa Maria de Montmagastrell, nucli agregat de Tàrrega, el 18 de desembre del 2014.

El judici, que pot durar tota la setmana, compta amb un jurat popular format per sis dones i tres homes.Hauran d’emetre un veredicte després d’escoltar l’acusat, els testimonis, els mossos d’esquadra que van investigar el cas i els pèrits.

Fiscalia sol·licita que se li imposi una pena de tretze d’anys de presó com a autor d’un delicte d’homicidi amb agreujant d’abús de superioritat (al portar ell una escopeta i anar la víctima desarmada), i sol·licita també una responsabilitat civil de 400.000 euros per indemnitzar la filla de 19 anys de la víctima amb 250.000 euros i cada un dels seus germans amb 50.000 euros.

En canvi, els familiars de la víctima, representats pels advocats Dani Ibars i Enric Rubio, sol·liciten que l’acusat sigui condemnat a vint anys de presó per un delicte d’assassinat.

tracking