SEGRE

MUNICIPIS PLENS

Mollerussa aprova el pressupost del 2018, el més elevat de la seua història

Polèmica per la demolició d’un edifici amb gats abandonats per fer un pàrquing

Un dels gats a les obres de Mollerussa.

Un dels gats a les obres de Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa va aprovar ahir el pressupost del 2018, el més elevat de la seua història, de 15.793.332 euros, amb els vots a favor del PDeCAT, l’abstenció de PSC i ERC i el vot en contra del PP. L’apartat d’inversions passa a ser de 2,9 milions d’euros i inclou la posada en marxa de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (300.000 euros), la millora del carrer Prat de la Riba (270.000 euros) i la pavimentació del pavelló 125 Aniversari (220.000 euros).

Joan Simeón, del PP, va qualificar d’elevada la partida de l’Oficina al Ciutadà i escassa la destinada a la dinamització econòmica. Va argumentar el seu vot en contra perquè el consistori paga la quota a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Teresa Ginestà, del PSC, va remarcar que obres com la del Pla de Barris arriben “10 anys tard” en els quals la ciutat “ha deixat de ser un referent” i va reclamar el servei de cine a la ciutat. Per la seua part, Engelbert Montalà, d’ERC, va demanar més presència de l’oposició en reunions referents a temes municipals.

D’altra banda, el consistori va iniciar ahir les obres per habilitar un nou aparcament, que passarà a ser de zona blava, en un solar entre el carrer Ferrer i Busquets i President Macià, amb polèmica. Diversos veïns i representants de la nova associació de protecció dels animals PlaGat de Mollerussa van alertar el consistori que un vell edifici s’estava enderrocant sense haver solucionat prèviament el fet que s’hi refugiaven gats abandonats i hi havia la possibilitat que els més petits es quedessin atrapats. El consistori va revisar l’esmentat edifici per assegurar-se que no hi hava animals i va acordar amb l’esmentada associació mesures inicials per evitar danys als animals.

tracking