SEGRE

Mor un home de 74 anys en un accident a l'N-260 a Sort

El turisme que conduïa ha xocat amb un altre vehicle, els dos ocupants del qual han resultat ferits

Una vista de Sort, d'on era veí el conductor mort aquest dimarts en accident a l'N-260.

Mor un home de 74 anys en un accident a l'N-260 a SortSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 74 anys ha mort aquest dimarts a la tarda en un accident entre dos vehicles a la carretera N-260 a Sort (Pallars Sobirà), en el punt quilomètric 284. Segons el Servei Català de Trànsit, la víctima, veïna de la capital del Pallars Sobirà, era el conductor d'un dels vehicles, mentre que el conductor i el passatger de l'altre turisme implicat han resultat ferits de caràcter 'menys greu' i han estat traslladats a l'hospital comarcal del Pallars.

Fins al lloc de l'accident s'han mobilitzat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Els serveis d'emergència han rebut l'avís de l'accident a les 15.27 hores.

El xoc ha obligat a donar pas alternatiu a l'N-260 a Sort, el que ha provocat mig quilòmetres de cues en els dos sentits de la marxa.

La víctima mortal d'aquest dimarts se suma al veí de Bellpuig de 30 anys que ahir dilluns va perdre la vida en un accident a l'antiga N-II al seu pas per Castellnou de Seana. El sinistre es va produir a l’altura del quilòmetre 493, quan, per causes que es desconeixen, el vehicle va sortir de la via i va anar a parar, probablement després de fer diverses voltes de campana, a un camp limítrof.

tracking