SEGRE

CARRETERES MILLORES

Tanquen la carretera de Bellvís a Térmens per reparar un pont

Es trobava en mal estat i preveuen reobrir la via dissabte

El trànsit és desviat a la carretera de Vilanova de la Barca.

El trànsit és desviat a la carretera de Vilanova de la Barca.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La carretera de Bellvís a Térmens estarà tancada al trànsit durant cinc dies per així permetre la reparació d’un pont que la creua. Segons l’alcalde, Joan Talarn, la construcció es trobava en molt mal estat i era urgent reparar-la. Per aquesta raó, el consistori va arribar a un acord amb la Comunitat de Regants del Canal d’Urgell per portar a terme aquesta obra, que sufragaran les dos entitats a parts iguals, amb un pressupost d’uns 40.000 euros aproximadament.

La previsió és que aquesta via pugui reobrir-se al trànsit després del divendres 15 de desembre. El trànsit és desviat provisionalment durant aquesta setmana per la carretera de Vilanova de la Barca. Tant el consistori de Bellvís com el de Térmens han manifestat en reiterades ocasions el mal estat en què es troba aquesta via que s’ha convertit en un eix d’unió entre les comarques del Pla d’Urgell i la Noguera.

Així, la Diputació de Lleida s’ha compromès a dur a terme obres per reparar aquesta via, per la qual també circulen un gran nombre de vehicles pesants.

tracking