SEGRE

TURISME BALANÇ

L’aeroport tancarà l’any amb 35.000 viatgers, igualant les xifres del 2016

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aeroport d’Alguaire espera tancar el 2017 amb uns 35.000 passatgers, una xifra similar a la de l’any passat, segons va informar ahir el departament de Territori. Aquest any, poc més de 26.000 passatgers han passat per l’aeroport lleidatà, als quals s’hauran de sumar els esquiadors que arribaran des del Regne Unit, Israel i Suècia, que majoritàriament es desplaçaran a les pistes d’Andorra.

En aquest sentit, avui arribaran els primers quatre vols del turoperador britànic Neilson, que s’allargaran fins a la primavera de l’any que ve. A partir del mes de febrer del 2018, s’hi sumaran els de l’aerolínia d’Israel Arkia i l’estrena de la sueca Quality Travel, que contractarà vols des de quatre ciutats del país (Malmö, Göteborg, Estocolm, Växjö, Linköping i Jönköping). A més, el mes de març s’hi sumaran els vols que organitza l’Imserso des d’Alguaire.

D’altra banda, s’està instal·lant una carpa addicional a l’aeroport per dotar de més capacitat l’equipament i passar de dos cintes de transport d’equipatge a quatre. Aquest hivern, l’aeroport assolirà el màxim de la capacitat a la plataforma d’estacionament d’avions quan coincideixin els vols de Quality Travel i Neilson (vegeu SEGRE d’ahir).

tracking