SEGRE

Activada l'alerta per fort vent fins al vespre

Les ratxes seran especialment fortes a cotes altes de zones de muntanya

Imatges del temporal de vent a les poblacions de Lleida

Temporal de vent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest dimecres l’alerta per fort vent i les afectacions que se'n poden derivar, arran d’un avís del Servei Meteorològic de Catalunya. Les ventades, que ja estan afectant des d'aquest matí, s'intensificaran a partir del migdia i fins al vespre d’avui amb especial incidència al litoral i prelitoral de la costa de Barcelona i Tarragona.

Els forts vents també afectaran les cotes altes de les zones de muntanya.

A les zones urbanes del litoral i prelitoral de l'àmbit metropolità de Barcelona i de les comarques de Tarragona s'esperen incidències per les fortes ratxes de vent que seran superiors a les habituals.

Per aquest motiu, Protecció Civil de la Generalitat demana molta precaució en els desplaçaments i en les activitats de lleure a l’exterior a partir del migdia i fins al vespre per la possible caiguda de branques, arbres i altres elements estructurals. També cal extremar la precaució en les activitats a l’aire lliure tant a l’entorn natural com a les zones urbanes properes a arbrat com ara parcs i jardins, per la possibilitat de caiguda de branques i arbres.

En el moment de les ratxes més fortes cal evitar aturar-se a prop de murs de tancament o elements similars que poden caure per l'efecte del vent.

tracking