SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Trenca amb un mall vidres de l'hospital de la Seu d'Urgell

Un veí de Ribera d’Urgellet, ja detingut

Imatge dels vidres trencats de la porta de l’hospital.

Imatge dels vidres trencats de la porta de l’hospital.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a la tarda un veí de Ribera d’Urgellet de 30 anys acusat de destrossar hores abans amb un mall els vidres de l’entrada de l’hospital de la Seu d’Urgell i causar danys en una ambulància.

El succés va tenir lloc a les 5.30 hores, quan un individu es va dirigir a l’hospital amb un mall i va començar a colpejar la porta vidrada del servei d’Urgències de la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell. L’accés a aquest servei està tancat fins a les 6.00 hores. Posteriorment, es va dirigir a una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que estava estacionada i també va trencar la lluna davantera, entre altres desperfectes. Posteriorment, l’autor va pujar a un vehicle i va abandonar el lloc.

La direcció del centre va denunciar el cas davant dels Mossos d’Esquadra, que va obrir una investigació que va finalitzar a primera hora de la tarda amb la detenció del presumpte autor acusat d’un delicte de danys. L’home tindria les facultats mentals alterades i havia estat tractat a l’hospital, segons va apuntar un portaveu de la policia catalana.

tracking