SEGRE

La Diputació aprova els ajuts per als ajuntaments que apostin per reduir les emissions de carboni

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de la Diputació de Lleida ha aprovat aquest divendres les normes reguladores per finançar un 25% d’aquells projectes que tinguin per objectiu reduir les emissions de diòxid de carboni als municipis. Aquest projectes serien finançats també pels ajuts FEDER, que busquen donar suport a la creació d’ocupació, la competitivitat empresarial, el creixement econòmic i el desenvolupament sostenible. A aquests ajuts poden accedir els municipis amb menys de 20.000 habitants.

El ple ha estat marcat també per la renúncia de la diputada de Convergència i Unió Rosa Maria Mora. Després que aquest dijous deixés l’alcaldia del seu municipi, Anglesola, Mora s’ha acomiadat avui també la Diputació. Assegura que la decisió estava presa de fa temps i l’atribueix a motius personals. El president de la corporació, Joan Reñé, ha volgut agrair la tasca feta per la diputada provincial.

Durant la sessió també s’ha aprovat el condicionament i millora de la carretera LV-9121 d’accés a Llimiana. Després de dos actuacions entre la C-C-1412b i Sant Serni, la Diputació vol ara ampliar la calçada, que té una amplada de 4,5 metres, fins els 6 metres.

El ple ordinari de la Diputació de Lleida del mes de desembre, celebrat aquest divendres.

La Diputació aprova les ajudes per als ajuntaments que apostin per reduir les emissions de carboniMagdalena Altisent

tracking