SEGRE

Mor un esquiador fora pistes a Baqueira

Un altre va perdre la vida divendres a l'estació de Masella

Esquiadors a Baqueira Beret, amb tota l’estació oberta.

Esquiadors a Baqueira Beret, amb tota l’estació oberta.BAQUEIRA BERET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 35 anys va morir aquest dissabte a l’Hospital de Vielha després de patir un accident mentre esquiava fora pistes a Baqueira. L’home, veí de Bilbao, va ser traslladat a l’Hospital de Vielha pels Pompiers d’Aran.

D’altra banda, un esquiador de 67 anys va morir el passat divendres a l’estació d’esquí de Masella després d’una sortida de pista. Un equip mèdic i d’emergències van treballar al lloc dels fets sense poder fer res per salvar-li la vida.

Ferit greu un esquiador al xocar amb un canó de neu a Port Ainé Un esquiador de 29 anys va resultar ferit greu ahir al tenir un accident a l’estació de Port Ainé. Segons van explicar fonts de l’estació i dels serveis d’emergències, l’incident es va produir minuts abans de les tres de la tarda a l’estació. Pel que sembla, el jove estava amb un grup practicant l’esquí a la pista de l’Estadi. Per causes que es desconeixen, quan baixava, l’esquiador va perdre el control i va acabar xocant contra un canó de neu artificial. Amplia la informació al següent enllaç

tracking