SEGRE

ECONOMIA ELS COMPTES DEL 2018

Vilagrassa aprova un pressupost de 984.000 € i farà una potabilitzadora

L’ajuntament preveu finalitzar aquest any un nou vial a la zona d’equipaments

El vial que està previst finalitzar aquest any.

El vial que està previst finalitzar aquest any.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vilagrassa ha aprovat el pressupost del 2018, que ascendeix a 984.000 euros, xifra similar a la de l’any passat, i que destina 384.000 euros a inversions. L’alcalde, Jordi Serés, va destacar que la principal actuació serà la construcció d’una potabilitzadora, en la qual s’invertiran prop de 190.000 euros i permetrà oferir aigua de millor qualitat. El gener del 2016 el consistori va remunicipalitzar el servei d’aigua potable, després de finalitzar un conveni d’una dècada amb l’empresa Sorea.

Una altra obra destacada de cara al 2018 és l’acabament del vial que s’habilita a la nova zona d’equipaments de la localitat, on s’ubica la pista esportiva i està previst el nou col·legi i un parc botànic de l’ametller. L’obra s’executarà en dos fases amb un pressupost total de 90.000 euros. El consistori també destinarà 50.000 euros a la millora dels camins rurals pròxims al nucli urbà, actuació que finançarà una subvenció de la Generalitat.

Millorarà els camins rurals pròxims al poble amb una subvenció de la Generalitat

En un altre ordre de coses, aquests dies el consistori finalitza una petita actuació de millora de la plaça del Pou, situada al centre de Vilagrassa. Segons va dir l’alcalde, “havíem plantat uns pins que amb les arrels havien originat alguna esquerda en cases pròximes, per la qual cosa els hem tallat i hem aprofitat per repavimentar-la”.

Quedarà pendent la reconstrucció d’un pou ja que a la zona històricament n’hi havia un. Per escollir-lo, Serés va explicar que es reunirà amb els veïns de la plaça.

tracking