SEGRE

TURISME FIRA INTERNACIONAL A MADRID

Lleida aposta per la gastronomia per promoure la seua oferta a Fitur

La Paeria i Renfe acorden promocionar la capital com a ciutat de la xarxa de l’AVE

Un moment durant la jornada inaugural de Fitur a l’estand de Lleida i Catalunya.

Un moment durant la jornada inaugural de Fitur a l’estand de Lleida i Catalunya.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’oferta gastronòmica de Lleida és el plat fort de les accions de promoció que el patronat de Turisme de la Diputació desenvolupa des d’ahir i durant tota la setmana a la fira internacional de turisme de Madrid, Fitur. El president de la Diputació, Joan Reñé, va assistir ahir dimecres a la inauguració d’aquest certamen i va defensar la qualitat i la proximitat dels productes, així com el nou maridatge de gastronomia i enologia pel qual s’ha apostat aquest últim any.

En aquesta línia, va anar a la presentació del Pati Gastronòmic de l’estand de Catalunya a la fira madrilenya, on alumnes i professors de l’escola d’Hoteleria de Lleida ofereixen menús amb plats típics de Ponent. L’estand mostra també nous projectes com l’ampliació de la navegabilitat del riu Noguera Pallaresa, que aquest any 2018 es prolongarà de quinze a cinquanta quilòmetres amb una actuació al tram entre la zona d’Escaló i el de la Figuereta de la Pobla de Segur. En una segona actuació el 2019, s’ampliarà uns sis quilòmetres més la navegabilitat del riu fins al pantà de Sant Antoni.

El turisme cultural mereixerà una especial atenció ja que enguany se celebra l’Any Europeu de Patrimoni Cultural, i al seu torn el moturisme (amb setanta establiments associats a Lleida) i Fruiturisme tenen també una menció especial.

D’altra banda, Paeria i Renfe van firmar un conveni a Fitur per promocionar turísticament la ciutat i promoure el tren com a mitjà de transport per visitar-la. El regidor de Turisme Rafael Peris, i el director general de Renfe, Ramón Azuara, van firmar l’acord.

Un moment durant la jornada inaugural de Fitur a l’estand de Lleida i Catalunya.

Un moment durant la jornada inaugural de Fitur a l’estand de Lleida i Catalunya.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

tracking