SEGRE

INFRAESTRUCTURES AEROPORTS

A la venda nou-centes places per a vols de la Seu a Marsella i Palma

Fins a 45 reserves abans de llançar l’oferta de bitllets, que costen 110 euros

L'aeroport de la Seu d'Urgell

A la venda nou-centes places per a vols de la Seu a Marsella i PalmaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa de l’Alt Urgell Viatges Regina va presentar els vols que connectaran l’aeroport d’Andorra-la Seu amb els de Palma, Madrid i Marsella entre el 9 de març i l’1 d’abril i que oferiran 912 places en 48 vols. Les previsions d’ocupació són “molt bones”, segons van apuntar des de la firma, i abans de posar a la venda els bitllets, a partir de demà, Viatges Regina compta amb 45 reserves en llista d’espera, algunes de clients de Marsella interessats a esquiar al Pirineu. El preu del bitllet, independentment de la destinació, és de 110 euros, i els vols es concentraran els divendres i diumenges.

La firma, que va fer una primera prova pilot l’estiu del 2015 per connectar la Seu amb Madrid i Palma, confia que aquest operatiu “serà més important” que el de l’estiu i esperen omplir més del 60 per cent de les places que hi ha disponibles. Els viatges estan pensats per a clients de nivell adquisitiu mitjà o alt, tenint en compte les característiques de l’avió que utilitzaran, una aeronau comercial de dinou places. El director general del grup Regina, Albert Vinseiro, va destacar que la companyia oferirà una “facturació ràpida” que permetrà retallar l’arribada a la destinació i “donar un servei una mica més elevat que el de la xàrter tradicional”. També va fer referència a la falta del sistema d’aproximació instrumental per justificar el tipus d’avió pel qual han apostat i en aquest sentit va explicar que “un avió petit permet més diversificació de destinacions i les sortides a part de realitzar una inversió menor”.

L’empresa va explicar que per a qualsevol inconvenient, Aeroports ofereix la possibilitat de desviar els vols a l’aeroport d’Alguaire.

Els pilots de Vueling tornen Alguaire per entrenar-se

Els pilots de Vueling van tornar ahir a Alguaire per entrenar-se i van portar a terme exercicis d’enlairament i aterratge a la pista de l’aeroport lleidatà, uns exercicis que s’emmarquen en un conveni firmat amb la Generalitat. Fonts de l’aeroport van explicar que l’Aeroclub de Barcelona-Sabadell començarà a la primavera les pràctiques de vol nocturn de l’escola professional de pilots Barcelona Flight School, que gestiona l’aeroclub i és una de les més escoles més prestigioses.

tracking