SEGRE

ENSENYAMENT SEGURETAT VIÀRIA

Els jubilats de Fraga vigilaran rutes escolars a partir del dia 5

A petició del Consell de la Infantesa, amb comerços de la zona

Un dels cartells que indica la ruta al Miguel Servet.

Un dels cartells que indica la ruta al Miguel Servet.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Voluntaris de la Llar de Persones Grans de Fraga acompanyaran a partir del dilluns 5 de febrer els grups de nens que ho desitgin des dels diferents punts de trobada fins als respectius centres educatius. Aquesta iniciativa és del Consell de la Infància i l’Adolescència de la capital, que ja a finals de l’any passat va iniciar el projecte de rutes escolars segures. El consistori va pintar i va delimitar amb llapis de colors cada recorregut als col·legis de Primària a l’espera de posar en marxa aquesta experiència.

La sortida des dels diferents punts de trobada que s’han instal·lat prèviament serà a tres quarts de nou i per als col·legis que fan jornada partida la sortida a la tarda serà a tres quarts de tres. Des del Consell de la Infància i l’Adolescència animen la resta de nens a seguir en grup les rutes fins als col·legis de forma autònoma i segura.

Aquesta iniciativa també preveu que comerços i establiments en aquestes rutes puguin fer-se càrrec de la seguretat dels nens i estiguin en contacte continu tant amb els familiars com amb les escoles.

tracking