SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Demanen sis anys per abusar d'una dona discapacitada a Juneda

El jutge va decretar el març del 2017 l’ingrés preventiu a la presó de l’acusat

El judici tindrà lloc dijous vinent a l’Audiència.

El judici tindrà lloc dijous vinent a l’Audiència.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida té previst jutjar el proper dijous 15 de febrer un home acusat d’abusar sexualment d’una dona discapacitada a Juneda el març de l’any passat. La Fiscalia sol·licita per a l’acusat una condemna de sis anys de presó per un delicte d’abusos sexuals i sis anys més de llibertat vigilada. A més, demana que se li imposi una ordre d’allunyament de la víctima durant 10 anys i que indemnitzi la dona amb 3.000 euros pels danys morals ocasionats.

Els fets es remunten al 12 de març de l’any 2017, quan l’home i la dona es trobaven al bar de jubilats d’aquesta localitat de les Garrigues. El Ministeri Públic considera que l’home va enganyar la dona, que pateix una discapacitat, perquè anés a casa seua i, una vegada allà, la va obligar a tenir relacions sexuals que no van ser consentides. La Fiscalia considera que l’acusat es va aprofitar de la vulnerabilitat de la dona perquè sabia que tenia una discapacitat. Els pròxims a la víctima van denunciar el cas davant dels Mossos d’Esquadra.

La Fiscalia també demana que se’ls imposi 6 anys de llibertat vigilada i 10 d’allunyament

L’home va ser detingut per la policia aquella mateixa setmana i el jutge de guàrdia va decretar el seu ingrés preventiu a la presó dies després dels suposats abusos. L’home encara està empresonat.

La vista oral està fixada per dijous vinent a les 9.30 hores en el que serà el tercer judici d’aquest any a l’Audiència de Lleida per abusos sexuals. En els altres dos casos, els acusats van reconèixer els fets i no va fer falta la celebració de la vista oral.

D’aquesta forma, el 30 de gener, un veí de Guissona de 40 anys va acceptar una condemna de dos anys de presó i cinc anys més de llibertat vigilada per abusar sexualment d’una menor de 14 anys en aquesta localitat de la Segarra. L’11 de gener, un veí de Lleida de 40 anys va ser condemnat a cinc anys de presó per abusar sexualment de la seua filla entre el juliol del 2015 i l’agost del 2016, quan aquesta tenia entre 12 i 13 anys d’edat.

tracking